xd44ntjuh.nl

Velvetees Delicious Jewelry (+WIN)

Fashionabled, Resources - 20 July 2012

VelveteesJaloers kijk ik kwijlend van verlangen naar haar sneakers. Sneakers met dierenprint, studs en het sierlijke merkje van Pastry. De gezusters Vanessa en Angela Simmons doen het goed, maar Joyce van Velvetees – naar mijn mening – nog weer wat beter. Toen ik haar website bekeek, had ik namelijk geen bakje, maar een gigantische badkuip nodig voor al het water dat mij bij het zien van de delicious jewelry uit de mond liep.

Velvetees X Pastry
Toen Joyce twee jaar geleden op het idee kwam om deze overheerlijk uitziende sieraden te maken, had ze nooit kunnen dromen dat ze daar twee jaar later met een succesvolle samenwerking op de Modefabriek zou staan. Na maanden voorbereiding is het komende zondag zover om de nieuwe sieradenlijn Velvetees X Pastry aan de honderden bezoekers te tonen. Er werd hard gewerkt aan de identiteit van Velvetees X Pastry, wat het moest een op zichzelf staand high street fashion product zijn in de lijn van Velvetees. Gelukkig is dat volgens Joyce goed gelukt: “We hebben een aantal ontwerpen gemaakt in het kleurenpalet van Pastry, met een eigen naamlabel en een display ontworpen in street style. En ook de packaging heeft een Pastry make-over gekregen. We zijn erg benieuwd hoe ons werk dit weekend ontvangen gaat worden!” Pastry is Sweet, Chic and Unique. Velevetees makes it Delicious!

Eigen visie
Het leuke aan Velvetees is dat alles met de hand wordt gemaakt, van de kettinkjes tot het webontwerp en van de packaging tot het visitekaartje. Joyce: “Dat is ook het leuke eraan, je eigen stempel te drukken op een product. Onze eigen visie vormgeven. Aan iets werken wat je vrolijk maakt geeft zoveel energie. En Velvetees is vooral veel lol hebben met het ontwerpen, bedenken en uitvoeren van onze eigen ontwerpen.” Het is dan ook niet gek dat Velvetees op de raarste plekken aan haar inspiratie komt; door een advertentie met goed kleurgebruik, een mooie foto of iemand op straat met toffe kleding.

Velvetees

Cotton Candy
Daarnaast is het erg leuk dat je sommige ontwerpen ook daadwerkelijk op kunt eten. Nee, nou niet in je kettinkje bijten! De best verkochte cupcake genaamd Cotton Candy van A Cup Of Cake is namelijk door Velvetees nagemaakt als sieraad, compleet met een custom made verpakking en kleurenpalet (niet meer verkrijgbaar). Nu zou je denken dat ze bij Velvetees zelf de hele dag aan het snoepen zijn, maar dat valt reuze mee. Joyce: “Dit zal misschien raar klinken, maar met snoep en zoetigheid hebben we niet zoveel. Wel met het blije gevoel wat mensen krijgen van cupcakes, taartjes, ijs en koekjes! Die ingrediënten zijn toch altijd wel aanwezig als er iets te vieren valt, maar ook als troost en verwennerij. Je voelt je er beter door. Misschien is dat de reden waarom we veel positieve reacties krijgen op onze cupcake-kettingen. De grote bonus is bovendien dat je er niet dik van wordt natuurlijk.” Met hun hoge feel-good factor toveren deze sieraden iedere dag zeker weer een glimlach op je gezicht, voor meiden die zichzelf en het leven niet te serieus nemen.

Velvetees

Heb jij ook zin gekregen in Delicious Jewelry? De speciale Velvetees X Pastry Collection zal begin 2013 verkrijgbaar zijn bij Pastry retailers. Maar de ontwerpen met cupcakes, muffins, speculaaspopjes en ijsjes zijn standaard verkrijgbaar op de website.

WIN WIN WIN
En om het nog gekker te maken, kun je er hier nog eentje winnen ook. Wat moet je daarvoor doen?
1. Like Velvetees op Facebook.
2. Like xd44ntjuh.nl op Bloglovin’.
3. Laat een reactie achter onder aan deze blog.
Meedoen kan tot dinsdag 31 juli vóór 24:00 uur. Vervolgens zal de winnaar random gekozen worden.

Velvetees

RSS feed for comments on this post.

 1. Sanne Dekker
  (July 20, 2012)

  Wauw wauw wauw,.. supergaaf!! Ik wil winnen!!!!!!

  [Antwoord] 2. Lieke
  (July 20, 2012)

  Nomnomnom! Wil ik wel winnen, kan ik lekker al mijn collega’s jaloers maken! Miepmiep!

  [Antwoord] 3. Shanti
  (July 20, 2012)

  Oooh wauw wat een leuke en schattige ontwerpen :D

  [Antwoord] 4. Anke
  (July 20, 2012)

  Ah, wat een superschattige designs! Ik draag helaas amper sieraden, alleen af en toe oorbellen, dus ik gun het iemand die het ook daadwerkelijk zal gaan gebruiken. Anders had ik zo mee gedaan, maar ik hou het dus maar even bij kwijlen dan ;p

  [Antwoord] 5. Milencake
  (July 20, 2012)

  Deze sieraden zijn voor mij gemaakt! Kan ik je omkopen met cupcakes? ;)

  [Antwoord] 6. Des
  (July 20, 2012)

  echt hele mooie sieraden! Ik doe mee!

  [Antwoord] 7. Saskia
  (July 21, 2012)

  Oh wat super leuk! Alleen wil ik mijn Facebook niet voor mijn blog gebruiken (aangezien ik ook mensen erop heb van werk e.d. die niet hoeven te weten dat ik een blog heb) en bloglovin kom ik al tijden niet meer in. Super leuke winactie, maar ik kan dus niet mee doen :)

  [Antwoord] 8. Kelly
  (July 21, 2012)

  Ze zijn onwijs leuk en ik doet mee!! Ik volg je op Bloglovin’ en heb je daar een ‘Like’ gegeven en op Facebook ‘vind ik leuk’ gegeven.

  Liefs!

  [Antwoord] 9. Tineke
  (July 22, 2012)

  Ohhh ik wil dit ook! Krijg er bijna honger van! ;)

  [Antwoord] 10. Caithlin
  (July 22, 2012)

  Ik sla de winactie even over, maar het zijn wel heel schattige kettinkjes!

  [Antwoord] 11. Dagmar
  (July 22, 2012)

  Wat een leuke kettinkjes! Ik doe graag mee ;) En ik volg je ook al via Bloglovin’ ^^

  [Antwoord] 12. Lnnk
  (July 22, 2012)

  Oeh die zijn echt te leuk!

  [Antwoord] 13. Marit Nijssen
  (July 23, 2012)

  Super cute! <3

  [Antwoord] 14. Liliane
  (July 23, 2012)

  Oh wat geweldig! Ik word er al blij van door er alleen naar te kijken.
  Ik doe mee! :D

  [Antwoord] 15. Laura
  (July 23, 2012)

  OOHN dit is zo mijn stijl!! Ik doe heel erg graag mee :D
  Ik heb alles gedaan.
  Vele groetjes Laura

  [Antwoord] 16. An Staute
  (July 24, 2012)

  Ik doe mee! Kei cute :)

  [Antwoord] 17. Velvetees
  (July 24, 2012)

  Wat een super leuke reacties tot zover! Letten jullie er wel op dat jullie aan de actievoorwaarden voldoen? ;-)

  [Antwoord] 18. Marlyssa
  (July 26, 2012)

  Schattige sieraden:)

  [Antwoord] 19. Saar
  (July 29, 2012)

  Ik doe graag mee en heb Velvetees, helaas gebruik ik geen bloglovin dus liken kan ik niet!

  [Antwoord] 20. RebelGirl
  (July 29, 2012)

  Ooeeehhh wauw, hier doe ik GRAAG aan mee!! Wat een leuke spulletjes allemaal!!! =) Daar word ik blij van…

  [Antwoord] 21. Marlies
  (July 30, 2012)

  Ik hoouuuuu van Velvetees. Hebben ze ook keycords? :D

  [Antwoord] 22. Eva
  (July 31, 2012)

  Wat cute! :D Vooral die ijsjes!

  [Antwoord] 23. Velvetees winactie | And the winner is... |
  (July 31, 2012)

  [...] Velvetees winactie | And the winner is… RebelGirl! [...] 24. Sylvia
  (August 1, 2012)

  Wat superschattig! Mortimer is definitely mijn favoriet :)

  [Antwoord]Laat ook een bericht achter