xd44ntjuh.nl

New in: It’s not easy being green

Fashionabled - 8 February 2012

Wat doe je als je gaat sparren over je scriptie en de winkels nog open zijn? De woorden sale, solden, shitje (dat is Albanees) en uitverkoop je om de oren vliegen. Je na een warme chocolademelk en cheescake bij Bagels & Beans de kou weer in moet. En vervolgens onverhoopt in de Kalverstraat belandt (of was dit een soort automatiek?). Je raadt het al. Winkels zijn voor mij té verleidelijk om niet naar binnen te stappen.

Dus bij deze. Meet Nanni. Mijn nieuwe groene (esmeralda) jasje van Monki.

Monki.com

Daarnaast kon ik de Moa Blouse niet laten hangen. Want, zoals Monki zegt over Moa: “Being different is a grand thing. Just carry it off in style! See through on the top and opaque below. A combination of soft silkiness and coarse crêpe chiffon. Different? Oh yes. Grand? Very.” Daar is toch geen Daniëlle tegen bestand?

Monki.com

Wat ik dan weer niet meenam uit deze fijne winkel is bolhoedje Jane. Want wanneer zet je zo’n ding nou op? Dat was de prijs niet waard. En nu heb ik er spijt van. Dat ding moet natuurlijk gewoon mee naar alle festivals. Het kekke hoedje staat nu dan ook boven aan mijn wishlist.
And just so you know: Monki zit niet alleen in Amsterdam. Sinds het najaar is er ook een vestiging in Rotterdam (Binnenwegplein 64-66) te vinden. Zing daarom even mee: “One foot up, one foot down. The Monki World is coming to town.” Amen.

Monki.com

Welk item van Monki is jouw favoriet?

RSS feed for comments on this post.

 1. Chantal
  (February 8, 2012)

  Ik ken het merk niet, maar als ik het zo zie, is het ook niet echt mijn stijl :)

  [Antwoord] 2. Saskia
  (February 8, 2012)

  Ik ken het totaal niet. Zelf zou ik het nooit zo snel dragen.

  [Antwoord] 3. Des
  (February 9, 2012)

  wow, alles is helemaal mijn stijl! echt mooi, vooral het bolhoedje, ik ben benieuwd hoe het bij jou staat

  hoe staat het scriptie schrijven trouwens?

  [Antwoord] 4. Carmen
  (February 9, 2012)

  Oeh, ik vind je jasje en je hoed héél tof! En de Bagels & Beans is lekkerrrrr hihi :)

  [Antwoord] 5. Wendy
  (February 11, 2012)

  Ik had er nog nooit van gehoord. Wel leuke kleding, maar niet mijn ding. :)

  [Antwoord] 6. Dina
  (February 13, 2012)

  Ik ken dit merk nog helemaal niet.

  [Antwoord] 7. Olga
  (February 21, 2012)

  Ik heb er een hele grote witte sjaal kunnen scoren in de uitverkoop, dus dat is op dit moment even mijn lievelings :)

  [Antwoord]Laat ook een bericht achter