xd44ntjuh.nl

Inspiration by Esprit

Fashionabled - 31 August 2012

Hoe kunnen we de herfst beter beginnen dan met een paar mooie campagnebeelden? Gisele Bündchen steelt bijvoorbeeld de show in de nieuwste advertenties van Esprit, terwijl ik op hun Facebookpagina kijk naar de nieuwste Trendflash of beelden van Esprit’s FaceHunter shoot. Ik ging zelf op zoek naar dé kleur waardoor ik deze herfst in vuur en vlam hoop te staan: rood! Van diepzinnig bordeaux tot het stralende steenrood, vermengd met sporen oranje, roze of goud. Het mag en kan dit najaar allemaal.

Esprit

Gotcha!
Maar nu eerst een kleine anekdote. Mijn vriend wrijft gelukzalig in zijn handen, we hebben zojuist gereserveerd bij de bioscoop. Een film bij Pathé Arena om precies te zijn. Hij kijkt mij glimlachend aan en ik vrees de vraag die komen gaat: “Ik mag dan zeker wel even kijken bij de MediaMarkt, toch?”. Hoe kan ik dat weigeren als hij zich er zo op verheugd? Gapend loop ik achter hem aan langs de elektronica en ingewikkeld uitziende attributen. Wat had ik daar toch een hekel aan. Tótdat de Esprit Outlet haar deuren opende aan de ArenA Boulevard en ík ineens degene was die in haar handen wreef. Let the shopping begin!

Esprit

Restyling
Naast de Esprit Outletstore loop ik graag even binnen bij de winkel in de Kalverstraat. Deze winkel heeft laatst een metamorfose ondergaan in een stijl waarin ik mijn huis best zou willen inrichten; een prachtige houten vloer, overzichtelijk en veel wit (afgezien van de kleding dan, want afhankelijk van het seizoen zie je die natuurlijk in alle kleuren van de regenboog).

Esprit

Oneindige collectie(s)
Esprit zorgt ervoor dat er 12 keer per jaar een nieuwe collectie in de winkels ligt, waarvan er dagelijks 70 nieuwe artikelen verschijnen op Esprit online. En dat is fijn, want ik kan mij er soms groen, geel en blauw aan ergeren als een webshop niet overeenkomt met de collectie in de winkel. Want wat heb je nu aan twee paar schoenen en zes shirtjes? Nee, dan doet Esprit het beter; of je nu naar de Outletstore gaat, een winkel in de buurt of naar de webshop, er is altijd wel wat nieuws bij Esprit te vinden. En daar gaat mijn shoppinghartje hart van kloppen. Shop jij weleens bij Esprit?

Esprit

Esprit

Esprit

| Esprit Online | Facebook | Google+ | Pinterest |

RSS feed for comments on this post.

 1. Anke
  (August 31, 2012)

  Ik vind de Esprit wel leuk, vooral in de sale ;) Vooral qua broeken is het een van de weinige winkels waar ik relatief snel slaag. Helaas zijn er hier laatst 1, of volgens mij zelf 2, winkels gesloten…

  [Antwoord]

  Danielle Antwoord:

  @Anke, dat is wel erg jammer! Maar als je altijd dezelfde maat hebt, kun je natuurlijk wel in de webshop kijken :)

  [Antwoord] 2. Liset
  (August 31, 2012)

  Mooie interieur shots! Om de een of andere reden slaag ik haast nooit bij de Esprit…

  [Antwoord]

  Danielle Antwoord:

  @Liset, het is denk ik ook niet helemaal jouw stijl ;) Maar dat geeft niet, anders zou iedereen er hetzelfde bij lopen en dat is toch een beetje saai!

  [Antwoord]

  Liset Antwoord:

  @Danielle, Haha ja dat is helemaal waar!

  [Antwoord] 3. Marike
  (August 31, 2012)

  Ik vind Esprit vaak nog wel prijzig, maar in de uitverkoop koop ik wel eens een rok of broek van het merk.

  [Antwoord] 4. Dhini
  (August 31, 2012)

  Love Esprit alleen zijn nu niet zo goedkoper meer

  [Antwoord]

  Danielle Antwoord:

  @Dhini, Ja, dat is wel jammer! Ben je al eens bij de Outlet geweest? Dat is dan weer wel beter betaalbaar!

  [Antwoord]

  Dhini Antwoord:

  @Danielle, Nog nooit outlet esprit geweest maar ik kijk regelmatig in de sale op esprit.nl maar toch nog steeds prijzig. Vroeger wel kan goedkoper waren

  [Antwoord] 5. Sanne
  (September 1, 2012)

  oooh dat roze kleed in die woonkamer is echt fan-tas-tisch!!

  [Antwoord] 6. Saskia
  (September 1, 2012)

  Oh dat ziet er erg leuk uit.

  [Antwoord] 7. Miss_M
  (September 1, 2012)

  Esprit heeft leuke kleding en in de sale slaag ik regelmatig voor leuke basic shirtjes en chino’s, alleen jammer dat de service van hun E-Store te wensen over laat. Wat dat betreft kunnen ze nog een hoop van Mexx leren…

  [Antwoord]

  Danielle Antwoord:

  @Miss_M, ik hoop dat Esprit dit zelf ook leest, altijd fijn om feedback te krijgen! Wat zijn jouw ervaringen daar dan mee?

  [Antwoord] 8. appelig
  (September 2, 2012)

  Potverdorie, wat een schitterende foto’s. zo’n veranda wil ik ook wel!

  [Antwoord]

  Danielle Antwoord:

  @appelig, en doe mij die huiskamer! ;)

  [Antwoord] 9. Suus
  (September 3, 2012)

  Leuke foto’s, die veranda is inderdaad erg mooi! Jaloers :)

  [Antwoord] 10. Marlyssa
  (September 3, 2012)

  Leuk! Ik kom echt nooit bij Esprit.

  [Antwoord] 11. Kelly
  (September 4, 2012)

  Ik ben gek op Esprit!

  [Antwoord]Laat ook een bericht achter